Selecteer een pagina

De juiste support voor jouw bedrijf

Ik ontzorg je graag met gestructureerde (back)office support zodat jij meer tijd vrij hebt om je bezig te houden met wat voor jou belangrijk is. Met andere woorden; ik zorg er voor dat op de achtergrond alles op rolletjes loopt. 

Sales en Project support

Klantbeheer:
Offertes uitwerken, versturen en bewaken. CRM systeem up-to-date houden.

♦ Projectondersteuning:
Administratieve ondersteuning bij projecten, zoals budget- en planningbewaking. Stakeholders op de hoogte houden.

♦ Cursusorganisatie:
Ondersteuning en regelen van A t/m Z.

Business support

Procesverbeteringen:
Structuur brengen door  procesbeschrijvingen te maken en te optimaliseren.

♦ Regelgeving:
Uitzoekwerk op gebied van regelgeving en ondersteuning bij audits.

♦ Sparringspartner:
Klankborden, sparren en meedenken met opdrachtgever.

Office support

♦ Algemeen:
E-mailbeheer, agendabeheer, data invoer, digitale presentaties en rapportages maken. Facilitaire zaken regelen en teksten redigeren.

♦ Op gebied van personeelszaken:
Nieuwe medewerker(s) in het systeem opvoeren, uren- en rittenregistratie en vakantiedagen bijhouden. Opleidingenbewaking.

Social media support

♦ Bekendheid op Social Media vergroten of nieuw leven inblazen op onder andere Facebook, Instagram of Linkedin. Inplannen van berichten, ideeën aandragen voor inhoud berichten, reacties op eigen berichten in de gaten houden.

Website:
Up-to-date houden door nieuwe content te plaatsen of aanpassingen door te voeren.

Wat houdt samenwerken met VAKER voor jou in?

Meer tijd en focus: Doordat ik bepaalde taken uit handen neem, houd jij meer tijd over om je compleet te focussen op jouw bedrijf. Of houd je juist meer tijd over voor jezelf.

Flexibel inzetbaarJe kunt mij flexibel inschakelen voor een aantal uren per week/maand of voor een project. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Dus geen vaste loonkosten voor mij zoals bij een medewerker die je vast in dienst neemt.

Werkplek: Je hoeft geen werkplek voor mij in te richten omdat ik vooral mijn werk vanuit huis verricht. Ik heb mijn eigen werkplek en laptop. Uiteraard kan ik op jouw locatie werken indien gewenst.

Uurtarief:

Mijn uurtarief  is afhankelijk van het soort opdracht en de tijdsduur. Ik factureer normaal gesproken per gewerkt uur. Bij een project kunnen we ook een vast bedrag afspreken. Mijn offertes worden altijd op maat gemaakt.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen en naar mijn werkwijze, neem gerust contact met mij op.