Selecteer een pagina

Met wie doe je zaken?

Ik ben Karin en woon met mijn gezin in de groene gemeente Krimpenerwaard (Zuid-Holland).

Met ruim 20 jaar ervaring binnen het bankwezen op het gebied van hypothecaire dienstverlening en vermogensmanagement en 4 jaar bij een logistieke dienstverlener in een midoffice- en backofficerol, kan ik wel zeggen dat ik blij word van klanten en/of collega’s ontzorgen.

In deze jaren gaf het mij altijd veel voldoening om alles in orde te maken voor de klanten/collega’s. Dit deed ik door goed te luisteren naar de wensen van de klant en hierop de service aan te bieden. Het liefst met een stapje extra, zodat de klant meer dan tevreden is, met andere woorden creëer een WOW-moment.

Of het nu gaat om offertes, contracten, backofficetaken, zaken plannen en organiseren of advies geven over welke opleiding, ik zorg er voor dat er overzicht en structuur is en de werkzaamheden op tijd en op een juiste manier gedaan worden. 

Mijn werkwijze is dan ook:

Ik kom afspraken na, zorg dat de werkzaamheden accuraat en op tijd worden gedaan, doe aan verwachtingsmanagement en lever uitstekende service. Kortom alles op rolletjes laten verlopen, zodat de klanten weten wat ze aan mij hebben.

Kwaliteit, Eerlijkheid en Resultaat zijn niet voor niets mijn pijlers. 

Lees meer over mij op de volgende social media:

De basis van VAKER Business Support

Als ‘ontzorgbaas’ wil ik graag andere ondernemers helpen zodat jullie je kunnen focussen op je core business. Ik geef de zaken structuur, zet de puntjes op de i en analyseer doelgericht. Hierbij staan voor mij kwaliteit en integriteit bovenaan. Alles wat ik doe, doe ik graag eerlijk (en) goed!

De combinatie van wat ik graag doe, waar ik energie van krijg, zelf beslissingen kan nemen en grotendeels mijn eigen tijd kan indelen is de basis voor mijn eigen bedrijf geworden.

Ik zet mij graag in als Virtueel Assistent voor jouw bedrijf en zorg ervoor dat alles meer dan goed geregeld is!

Kernwaarden en kwaliteiten

Kwaliteiten

Spreken deze kernwaarden je aan? Dan zet ik mij met mijn kwaliteiten graag in voor jouw bedrijf!

Mijn oud-collega’s, vrienden en familie heb ik gevraagd om een aantal eigenschappen van mij te benoemen.

Van deze kwaliteiten heb ik een ‘letterwolk’ gemaakt in ‘V’ van ‘Vertrouwen’.

Deze kwaliteiten passen ook helemaal bij mijn kernwaarden van VAKER Business Support:

V: Vertrouwen / Verantwoordelijk /  Verbinding
A: Analyse / Afspraak is afspraak /  Aandacht
K: Kwaliteit /  Klantvriendelijkheid
E: Eerlijkheid / Effectief / Efficient
R: Resultaat / Respect / Rationeel

 

Vrije tijd weetjes:

♦ Ik ben sportief ingesteld, wandel veel, ga naar de sportschool en speel tennis.

♦ Ik ski erg graag en tijdens de zomervakantie wil ik altijd een keer met een bootje varen (iets met dochter van een binnenvaartschipper?)

♦ Ik drink graag een goede cappuccino tussen alle volle theemokken in. Bij een borrelplank hoort gewoon een lekker glas wijn.

♦ Ik hou van lezen – vooral misdaadthrillers – en ben sinds half 2020 vrijwilliger bij de bibliotheek

♦ Favoriete vakantielanden in Europa zijn Italië en Oostenrijk. Buiten Europa ben ik echt verliefd op Nieuw-Zeeland, wat een mooi en puur land is dat!

♦ Zo af en toe ben ik een echte durfal, van abseilen van de Euromast tot een bungeejump toe.