Selecteer een pagina

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met mij!

Ik plan graag een vrijblijvende afspraak in om met elkaar door te nemen waar jij hulp bij kunt gebruiken. Bij deze afspraak luister ik goed naar waar jij tegenaan loopt binnen jouw bedrijf en leren we elkaar beter kennen. Dit laatste is zeker niet onbelangrijk omdat je op basis van vertrouwen een samenwerkingsverband aangaat.

Is het duidelijk wat ik voor jou kan betekenen en ga ik je werk uit handen nemen? Dan maak ik een samenvatting van wat ik voor je ga doen, zoals onder andere welke werkzaamheden, voor hoeveel uren en op welke wijze we overleg hebben hierover.

Uiteraard houden we tijdens onze samenwerking goed contact, ik houd je met regelmaat op de hoogte van mijn werkzaamheden en lever mijn werk met
Kwaliteit, Eerlijkheid en Resultaat af.

“Waarom moeilijk doen als het ook samen kan” (Loesje)

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een virtuele kennismaking:

3 + 8 =

kopje koffie